2014年1月31日 星期五


2014年1月30日 星期四

Hyper Green Ranger 拖車好玩在拖頭可變成機械人,機械人的一對手可動性唔差!
 

 

 
 
 
 
 
 
 












2014年1月26日 星期日

好絕!各枝飛翔砲分散於其它三款中,迫你要一套買! 唔係講少!今輯Assault Kingdom最正是隻蟹!有可動眼球!
 
 
 

 
 
 
 

 

2014年1月25日 星期六

玩具生產商CLOVER(在1983年倒閉)於1979年推出一系列Gundam超合金玩具。以下這款是DX合體套裝 Gundam + G-Armor,當時售價為5,800Yen。以下包裝盒是較特別,是配合當年Gundam電影版三部曲推出的油畫封面版本。就是因這油畫封面,價值比常見一般封面版本高約60%


2014年1月19日 星期日

其實之前已好想買Tomica車 Hyper Green Ranger系列,但於香港不是容易找到!
 

2014年1月15日 星期三



當年係電視睇唔覺得好靚,但過左咁多年後又覺得好特別!人類就是咁怪!



2014年1月12日 星期日

估不到這PART最精細最靚的Zaku I Sniper!
 










2014年1月11日 星期六

這Part有我最愛的MS-06F2!Z-Plus A1也不差,隻開甲版高達要浸線才靚。