2015年6月30日 星期二

一張非常大張又好靚,美樹本晴彥畫的電影版 MACROSS(超時空要塞) ~可曾記起愛~ 原畫的複製版,限定版300張,每張有獨立編號。
 




2015年6月29日 星期一

終於出埋最後一套GUNDAM UC 完全設定資料集

日本講包裝,真係無得輸!
 






2015年6月24日 星期三

好like這背景,突顯小學編帶病的三杉淳決對戴志偉那刻狀況。

 
 
Size比較


因為一張中國隊海報,激發香港人支持香港隊! 受惠於賽程,香港隊首兩場主場先鬥弱隊,更有利香港人為香港隊打氣! 我第一次見香港隊主場球衣會賣晒!

好少買本地設計的Tee,包裝同Tee的公仔設計唔錯,如果出紅色主場色就拎足100分。

前面圖案




後面圖案





衫腳




包裝盒
 

 
 


2015年6月8日 星期一

打完歐聯冠軍戰,係時候開估,我其實係買了巴塞隆拿西甲聯賽版主場球衣(西甲聯賽章 + 西甲才有Sponsor肩章)。因買了件三杉淳,所以件衫係巴塞隆拿拎了2014-15西甲聯賽冠軍後買埋印2+8 戴志偉。一想到下季是橫間,我真係接受唔到!今季是最好時機玩cross over足球小將。



2015年6月5日 星期五

終於等到新一期!






估不到今期有拉頁!





這個花紋款西德隊作客球衣,今次買入第三件。今次不是復刻版,用料感覺更舒服!


2015年6月1日 星期一

後追成功!聖保利百週年紀念雙面球衣。 上當年係佢官網溝通唔成,買唔到!

好喜歡那暗花聖保利區圖案。




正呀! $160