2015年7月31日 星期五

相比宇宙大帝、15機、六神合體,黃金俠,細個時我最喜歡大武士。可能因當年無機會玩到大武士超合金,大過左最想擁有就係佢!







2015年7月26日 星期日



2015年7月17日 星期五

KIRIN於2015年找了髙橋陽一先生按照2014/11/14 日本 vs 洪都拉斯的日本隊正選球員合照,畫了日本足球代隊打氣Tee 2015,還在Tee上面印了他的簽名。還附有一件頸巾!數量為10,000份。








2015年7月11日 星期六

真係只為了個BOXART才會買這盒抽獎限定品模型,因為SD戰國傳中,我最愛的角色就是農丸。






美樹本晴彥的畫,任何時候看也是咁靚








香港有位收藏家放售MACROSS收藏品,見到這1981年的電影MACROSS(超時空要塞) ~可曾記起愛~ 場刊便買了!








2015年7月6日 星期一

其實已出了一段日子,近期才有心情後追買返景品 J STARS WOLRD COLLECTABLE FIGURE《足球小將》戴志偉!



我好喜歡這張!肥肥地,唔係19頭身。掛係屋企會好醒神!